Betonboren in Albergen

ReAs is sinds 1992 zeer actief met betonboren, zagen en frezen. Wij zagen door vloeren tot 50 cm dik beton, wij zagen door wanden tot 40 cm in steen of beton en wij kunnen zelfs gaten boren tot 600 mm. Dankzij verschillende soorten gereedschappen, machines en deskundig personeel kunnen wij onze klanten een snelle, goede en betrouwbare service verlenen.

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die gespecialiseerd is in betonboren en zagen en bent u woonachtig in Albergen? Dan bent u bij ReAs aan het goede adres.

Betonboren

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waardoor het noodzakelijk is om een gat te boren door beton, asfalt of steen. ReAs heeft zich gespecialiseerd in het betonboren met diamant. Wij zijn onder andere actief in nieuwbouw, renovatie, industriële en particuliere projecten.

Dankzij een combinatie van professionele machines ,gereedschappen en deskundig personeel kunnen wij onze klanten een betrouwbare en kwalitatieve dienst leveren.

betonboren
zagen

Zagen

ReAs is gespecialiseerd in het zagen van beton, asfalt en steen. Deze zaagwerkzaamheden kunnen plaatsvinden in het plafond of in de vloer. In de wand, voor sparingen of doorvoeringen waarbij met wandzaag systemen wanddiktes worden gezaagd van meer dan 50 cm.

Dankzij een groot assortiment aan zaagmachines en deskundig personeel kunnen wij ieder project aan. U kunt onder andere bij ons terecht voor het zagen van alle soorten beton, asfalt en steen.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP