Sleuven frezen

Het (in)frezen van sleuven is noodzakelijk om leidingen ten behoeve van installaties weg te werken. ReAs is gespecialiseerd in het frezen van onder andere gasbeton, kalkzandsteen, snelbouwsteen, tegelvloeren en beton. Daarnaast is het in veel situaties ook mogelijk om in andere soorten steen te frezen.

Als de wanden dusdanig hard zijn kan het in sommige gevallen nodig zijn om met water te zagen.

Het vrijkomende stof word zoveel mogelijk bij de bron bestreden door middel van stofafzuiging of water.

Dankzij een groot assortiment aan professionele zaagmachines en deskundig personeel kunnen wij ieder project aan.

infrezen

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dankzij verschillende soorten gereedschappen, machines en deskundig personeel kan ReAs frezen in dekvloeren en betonvloeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden waarom andere opdrachtgevers graag gebruik maken van onze freeskwaliteiten.

  • Ten behoeven van elektra, water en gasleidingen
  • Ten behoeven van detectielussen
  • Ten behoeven van rioolafvoer leidingen
  • Ten behoeven van wandverwarming
  • Ten behoeven van vloerverwarming
  • Ten behoeven van opritverwarming


Wilt u meer informatie? Of heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Personeel

Alle personeelsleden van ReAs zijn gecertificeerd en opgeleid tot professionele vakmensen. Daarnaast stellen wij hele hoge eisen op het gebied van veiligheid, overlast minimalisatie en het belang van netjes en schoon werken. Dit allemaal om te zorgen dat u als klant zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit is een garantie wat wij onze klanten per definitie kunnen bieden. Door jarenlange ervaring en talloze projecten kunt u van ons verwachten dat onze diensten kwalitatief worden opgeleverd.

Werkgebied

ReAs is actief met het uitvoeren van freeswerk door heel Nederland. Onze meeste werkzaamheden vinden echter plaats in Overijssel en omstreken. Hieronder ziet u een overzichtelijk schema met plaatsnamen waarin wij voornamelijk actief zijn. Als uw woonplaats er niet tussen staat kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP