Frezen

Een veel voorkomend systeem is het (in)frezen van de vloerverwarming. Bij het (in)frezen van uw vloerverwarming komen de vloerverwarmingleidingen rechtstreeks in uw bestaande dekvloer te liggen.

Dit brengt als voordeel met zich mee dat u de dekvloer kunt laten zitten waardoor de installatie over het algemeen snel en voordelig realiseerbaar is.

infrezen

Vereisten voor het (in)frezen van vloerverwarming

Bij ReAs frezen we in zowel nieuwbouw als renovatie door cementen dekvloeren, plavuizen, natuursteen en beton. Waar andere bedrijven door de hardheid van de vloer geen dienst kunnen verlenen, zien wij dit als een uitdaging. Naast de freeswerkzaamheden voor vloerverwarmingen die wij binnenshuis verrichten, behoort ook opritverwarming tot onze specialiteiten.

Indien u meer informatie wilt over het (in)frezen van uw vloerverwarming of als u een specifieke situatie wilt laten beoordelen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werkwijze installatie voor het (in)frezen

In eerste instantie wordt de oppervlakte van uw ruimte berekend en in gelijke groepen verdeeld. Vervolgens worden de sleuven (in)gefreesd op basis van het slakkenhuispatroon. Er wordt gebruik gemaakt van een professionele diamantzaagmachine die hier specifiek voor ontwikkeld is. De tussenafstand van de sleuven is afhankelijk van het type vloerverwarming dat u kiest; hoofdverwarming, bijverwarming of rand zone.

Zodra de sleuven gefreesd zijn, zal onze monteur de vloerverdeler monteren. Na montage van de vloerverdeler worden de leidingen in de sleuven aangebracht en gemonteerd aan de vloerverdeler.

Uw vloerverwarming zal grondig getest worden en u krijgt op locatie een nauwkeurige mondelinge uitleg. Naast deze uitleg zal er een gebruiksaanwijzing afgegeven worden.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP