Systemen

Er zijn verschillende soorten vloerverwarmingssystemen om uw huis te verwarmen. Wij hebben ons grondig verdiept in ons vak. Of het nu gaat om het (in)frezen van uw vloerverwarmingen, of het aanleggen op krimpnetten, tackerplaten of noppenplaten; wij zijn van alle markten thuis.

infrezen

(In)Frezen

Een veel voorkomend systeem is het (in)frezen van de vloerverwarming. Bij het (in)frezen van uw vloerverwarming komen de vloerverwarmingleidingen rechtstreeks in uw bestaande dekvloer te liggen. Dit brengt als voordeel met zich mee dat u de dekvloer kunt laten zitten waardoor de installatie over het algemeen snel en voordelig realiseerbaar is.

Krimpnetten

Als er geen dekvloer aanwezig is, of wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is, kunt u gebruik maken van krimpnetten. De vloerverwarming wordt dan op gegalvaniseerde netten gebonden die op de constructievloer gelegd worden. Bij het gebruik van krimpnetten is een vloerisolatie of folie een aanrader zodat de constructievloer niet rechtstreeks in aanraking komt met de nieuwe dekvloer, en deze vrij kan werken.

krimpnetten
noppenplaten

Noppenplaten

Als er voldoende hoogte beschikbaar is en de ondervloer volledig glad is, is een noppenplaat systeem een geschikt systeem voor uw vloerverwarming. Bij een noppenplaat systeem worden de vloerverwarmingleidingen tussen de noppen van een noppenplaat gedrukt. Hierdoor is de montage snel en eenvoudig.

Tackerplaten

Tackerplaten zijn EPS-vloerisolatieplaten met een isolatiedikte van 20 tot maximaal 50 millimeter. De vloerverwarmingsbuizen worden met kunststofnagels bevestigd op de tackerplaten. Het gebruik van tackerplaten is voordeliger dan het gebruik van noppenplaten. Daarnaast voorziet het in warmte en/ of geluidsisolatie.

tackerplaten

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP