Vloerverwarming op tackerplaten

Tackerplaten zijn EPS-vloerisolatieplaten met een isolatiedikte van 20 tot maximaal 50 millimeter. De vloerverwarmingsbuizen worden met kunststofnagels bevestigd op de tackerplaten.

Het gebruik van tackerplaten is voordeliger dan het gebruik van noppenplaten. Daarnaast voorziet het in warmte en/ of geluidsisolatie.

tackerplaten

Werkwijze installatie van vloerverwarming op tackerplaten

Allereerst zal onze monteur de randen voorzien van randisolatie. Dit wordt gedaan om warmteverlies naar de muren te voorkomen en om krimpscheuren te minimaliseren. Daarna worden de tackerplaten gelegd en op maat gesneden. Vervolgens worden de slangen met kunststof u-clips bevestigd aan de tackerplaten.

Zodra de leidingen bevestigd zijn, zal onze monteur de vloerverdeler monteren. Na montage van de vloerverdeler worden de leidingen gemonteerd aan de vloerverdeler.

Uw vloerverwarming zal grondig getest worden en u krijgt op locatie een nauwkeurige mondelinge uitleg. Naast deze uitleg zal er een gebruiksaanwijzing afgegeven worden.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP