Vloerverwarming op krimpnetten

Als er geen dekvloer aanwezig is, of wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is, kunt u gebruik maken van krimpnetten. De vloerverwarming wordt dan op gegalvaniseerde netten gebonden die op de constructievloer gelegd worden. Bij het gebruik van krimpnetten is een vloerisolatie of folie een aanrader zodat de constructievloer niet rechtstreeks in aanraking komt met de nieuwe dekvloer, en deze vrij kan werken.

krimpnetten

Werkwijze installatie van vloerverwarming op krimpnetten

Eerst zal onze monteur de randen voorzien van randisolatie. Dit wordt gedaan om warmteverlies naar de muren te voorkomen en om krimpscheuren te minimaliseren. Vervolgens worden de gegalvaniseerde netten aangelegd waarop de vloerverwarmingleidingen worden gebonden. Dit wordt gedaan op basis van het slakkenhuispatroon.

Zodra de leidingen gebonden zijn, zal onze monteur de vloerverdeler monteren. Na montage van de vloerverdeler worden de leidingen gemonteerd aan de vloerverdeler.

Uw vloerverwarming zal grondig getest worden en u krijgt op locatie een nauwkeurige mondelinge uitleg. Naast deze uitleg zal er een gebruiksaanwijzing afgegeven worden.

Tab Default

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP