Zagen

ReAs is gespecialiseerd in het zagen van beton, asfalt en steen. Deze zaagwerkzaamheden kunnen plaatsvinden in het plafond of in de vloer. In de wand, voor sparingen of doorvoeringen waarbij met wandzaag systemen wanddiktes worden gezaagd van meer dan 50 cm.

Dankzij een groot assortiment aan zaagmachines en deskundig personeel kunnen wij ieder project aan. U kunt onder andere bij ons terecht voor het zagen van alle soorten beton, asfalt en steen.

zagen

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dankzij verschillende soorten gereedschappen, machines en deskundig personeel kan ReAs zagen in ieder soort en type beton, asfalt en steen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden waarom andere opdrachtgevers graag gebruik maken van onze zaagkwaliteiten.

  • Ten behoeve van rioolleidingen
  • Ten behoeve van deur, raam- en vloer sparingen
  • Ten behoeve van trapgaten
  • Ten behoeve van dilatatievoegen
  • Ten behoeve van liften
  • Ten behoeve van alle soorten leidingen en kabels
  • Ten behoeve van kruipluiken

Wilt u meer informatie? Of heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Personeel

Alle personeelsleden van ReAs zijn gecertificeerd en opgeleid tot professionele vakmensen. Daarnaast stellen wij hele hoge eisen op het gebied van veiligheid, overlast minimalisatie en het belang van netjes en schoon werken. Dit allemaal om te zorgen dat u als klant zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit is een garantie wat wij onze klanten per definitie kunnen bieden. Door jarenlange ervaring en talloze projecten kunt u van ons verwachten dat onze diensten kwalitatief worden opgeleverd.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP