Vloerverwarming op noppenplaten

Als er voldoende hoogte beschikbaar is en de ondervloer volledig glad is, is een noppenplaat systeem een geschikt systeem voor uw vloerverwarming.

Bij een noppenplaat systeem worden de vloerverwarmingleidingen tussen de noppen van een noppenplaat gedrukt. Hierdoor is de montage snel en eenvoudig.

Tevens heeft de standaard noppenplaat een geringe isolatiewaarde, als er voldoende opbouwhoogte is dan kan er ook een dikker versie met een hogere isolatiewaarde toegepast worden.

noppenplaten

Werkwijze installatie van vloerverwarming op noppenplaten

Allereerst zal onze monteur de randen voorzien van randisolatie. Dit wordt gedaan om warmteverlies naar de muren te voorkomen en om krimpscheuren te minimaliseren. Daarna worden de noppenplaten gelegd en op maat gesneden. Vervolgens worden de leidingen in de noppenplaten gedrukt op basis van het slakkenhuispatroon.

Zodra de leidingen aangebracht zijn, zal onze monteur de vloerverdeler monteren. Na montage van de vloerverdeler worden de leidingen gemonteerd aan de vloerverdeler.

Uw vloerverwarming zal grondig getest worden en u krijgt op locatie een nauwkeurige mondelinge uitleg. Naast deze uitleg zal er een gebruiksaanwijzing afgegeven worden.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP