Informatie

Vloerverwarming installeren in uw woning of bedrijf is niet enkel zeer comfortabel het is ook voordelig. Doordat vloerverwarming een vrijwel constante lage watertemperatuur aanhoudt hoeft de ketel slechts beperkt te draaien. Dit resulteert in besparing van uw gas gebruik, zonder dat u inlevert op uw comfort. Daarnaast ontstaan er geen beperkingen met betrekking tot de inrichting van de ruimtes, omdat de vloerverwarming onzichtbaar is. Naast het comfort van vloerverwarming binnenshuis is het ook mogelijk praktisch nut buitenshuis te ondervinden, dit in de vorm van bijvoorbeeld opritverwarming.

Kwalitatieve vloerverwarmingen van ReAs

ReAs is sinds 2003 als een van de eerste betonboorbedrijven in Nederland actief op het gebied van vloerverwarming. Wij hebben ons grondig verdiept in ons vak. Of het nu gaat om het (in)frezen van uw vloerverwarmingen, of het aanleggen op krimpnetten, tackerplaten of noppenplaten; wij zijn van alle markten thuis.

Omdat wij door jarenlange ervaring en kennis voor elke vloer een oplossing hebben komt onze planning zelden tot nooit in gevaar. Hierdoor hebben we een groot en tevreden klantenbestand door heel Nederland. Flexibiliteit, vindingrijkheid, het juiste gereedschap en kennis, dat is ReAs vloerverwarming.

vloerverwarming

Werkgebied

ReAs is actief met het plaatsten van vloerverwarmingen door heel Nederland. Onze meeste werkzaamheden vinden echter plaats in Overijssel en omstreken. Hieronder ziet u een overzichtelijk schema met plaatsnamen waarin wij voornamelijk actief zijn. Als uw woonplaats er niet tussen staat kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor ReAs

ReAs Betonboor- en freesbedrijf is een bedrijf dat zich ruim 30 jaar bezighoudt met vloerverwarming, het frezen van sleuven, diamantboren- en zagen.

TOP