Vloerverwarming in Ommen

Vloerverwarming installeren in uw woning of bedrijf is niet enkel zeer comfortabel het is ook voordelig. Doordat vloerverwarming een vrijwel constante lage watertemperatuur aanhoudt hoeft de ketel slechts beperkt te draaien. Dit resulteert in besparing van uw gas gebruik, zonder dat u inlevert op uw comfort. Daarnaast ontstaan er geen beperkingen met betrekking tot de inrichting van de ruimtes, omdat de vloerverwarming onzichtbaar is. Naast het comfort van vloerverwarming binnenshuis is het ook mogelijk praktisch nut buitenshuis te ondervinden, dit in de vorm van bijvoorbeeld opritverwarming.

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die gespecialiseerd is in het aanleggen van vloerverwarming en bent u woonachtig in Ommen? Dan bent u bij ReAs aan het goede adres.

Kwaliteits- vloerverwarmingen

ReAs is sinds 2003 als één van de eerste betonboorbedrijven in Nederland actief op het gebied van vloerverwarming. Wij hebben ons grondig verdiept in ons vak. Of het nu gaat om het (in)frezen van uw vloerverwarmingen, of het aanleggen op krimpnetten, tackerplaten of noppenplaten; wij zijn van alle markten thuis.

Omdat wij door jarenlange ervaring en kennis voor elke vloer een oplossing hebben, komt onze planning zelden tot nooit in gevaar. Hierdoor hebben we een groot en tevreden klantenbestand door heel Nederland. Flexibiliteit, vindingrijkheid, het juiste gereedschap en kennis, dat is ReAs vloerverwarming.

vloerverwarming
infrezen

(In)Frezen

Een veel voorkomende methode is het (in)frezen van de vloerverwarming. Bij het (in)frezen van uw vloerverwarming komen de vloerverwarmingleidingen rechtstreeks in uw bestaande dekvloer te liggen. Dit brengt als voordeel met zich mee dat u de dekvloer kunt laten zitten, waardoor de installatie over het algemeen snel en voordelig realiseerbaar is. Door onze ruime ervaring en ons doorzettingsvermogen, hebben we de kennis en kunde in huis om alle vloeren stofvrij van sleuven te voorzien.

Krimpnetten

Wanneer er geen dekvloer aanwezig is, of als er voldoende hoogte beschikbaar is kunt u gebruik maken van krimpnetten. De vloerverwarming wordt op gegalvaniseerde netten gebonden die op de constructievloer gelegd worden.

krimpnetten
noppenplaten

Noppenplaten

Als er voldoende hoogte beschikbaar is en de ondervloer volledig glad is, is een noppenplaat systeem geschikt voor uw vloerverwarming. Bij een noppenplaat systeem worden de vloerverwarmingsbuizen tussen de noppen van een noppenplaat gedrukt. Hierdoor is de montage eenvoudig, en heeft u een zwevende dekvloer.

Tackerplaten

Tackerplaten zijn EPS-vloerisolatieplaten met een isolatiedikte van 20 tot maximaal 50 millimeter. De vloerverwarmingsbuizen worden met kunststofnagels bevestigd op de tackerplaten. Het gebruik van tackerplaten is voordeliger dan het gebruik van noppenplaten. Daarnaast voorziet het in warmte en/ of geluidsisolatie.

tackerplaten
TOP